Diensten

Diensten

Wij van schoonmaakbedrijf en glazenwasserij bolderman bieden alle schoonmaakdiensten onder een dak. Wij verzorgen naast de reguliere schoonmaakdiensten ook glasbewassing, hogedrukreiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, vloeronderhoud, levering van sanitaire artikelen enz. schoonmaakbedrijf bolderman werkt schoon, vakkundig en uiterst efficiënt. Bij ons staat service hoog in het vaandel en wij weten wel hoe het hoort.

Schoonmaakdiensten Amsterdam

Wij leveren onze schoonmaakdiensten in de regio noord-holland en zijn veel actief in Amsterdam. Maar ook als u pand zich bevind in de nabije omtrek kunt u gebruik maken van onze schoonmaakdiensten, en zelfs daarbuiten hebben wij een zeer betrouwbaar netwerk zodat wij u altijd in contact kunnen brengen met een betrouwbare parij voor schoonmaakdiensten.

Voordelen Schoonmaakdiensten door schoonmaakbedrijf bolderman

  •           Alle schoonmaakdiensten onder een dak
  •           Nederlands personeel die vakbekwaam zijn
  •           Korte communicatie lijnen
  •           Flexibele werktijden afgestemd aan uw wensen
  •           Klantvriendelijk
  •           Scherpe tarieven

Tarieven schoonmaakdiensten

Schoonmaakbedrijf bolderman maakt altijd een offerte op maat. Alle schoonmaakdiensten staan op zichzelf en het is dus onmogelijk om vooraf te zeggen wat de kosten zijn. Wel garanderen wij altijd dat onze schoonmaakdiensten naar volle tevredenheid worden uitgevoerd en dat wij zeer concurrerende prijzen hanteren. Wij beschikken over een uitgebreid arsenaal aan diverse machines en hebben de meeste daarvan ook in eigen beheer en dat merkt u als klant natuurlijk ook. Desondanks kan schoonmaakbedrijf niet alle machines in voorraad hebben omdat er van bepaalde machines weinig gebruik wordt gemaakt. Voor deze machines heeft ons schoonmaakbedrijf vaste en zeer voordelige prijsafspraken gemaakt met leveranciers waar wij alle vele jaren mee samenwerken.

Offerte schoonmaakdiensten

Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij bolderman is u graag van dienst. Mocht u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen neem dan contact met ons op. U ontvangt de offerte dan binnen 24 uur.


TOP