Glazenwasser Amsterdam-Oost

Glazenwasser Amsterdam-Oost

Heb je een glazenwasser in Amsterdam-Oost nodig omdat de ramen van jouw pand er vies uit zien? De glazenwassers van schoonmaakbedrijf Bolderman uit Amsterdam zijn ervaren en vakbekwaam, wij brengen elke glazenwassersklus tot een goed einde. Of het nu gaat om een kantoor van 15 verdiepingen hoog of een vve, je kunt altijd bij ons terecht.

Heb je interesse in onze glazenwasserij? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op bij vragen, we staan je graag te woord.

Glazenwasser in Amsterdam-Oost: service van Bolderman

  • Altijd een streeploos resultaat
  • Nederlands sprekend personeel
  • Scherpe en eerlijke tarieven
  • Wij komen onze afspraken altijd na
  • Je ontvangt na aanvraag binnen 24 uur een offerte
  • Wij werken volgens de laatste ARBO normen

Traditionele bewassing door glazenwasser Amsterdam-Oost

Tegenwoordig worden we als glazenwasserij geacht veel meer te kunnen dan met de traditionele ladders om te kunnen gaan. Als glazenwasser in Amsterdam-Oost moeten wij door de ARBO eisen om kunnen gaan met een hoogwerker en met een tuckerpole. Al onze glazenwassers zijn bekend met de diverse en nieuwste werkwijzen die tegenwoordig bekend zijn. Maar wanneer je ons vraagt jouw ramen op de traditionele manier te lappen, draaien wij onze handen daar niet voor om.

Tuckerpole systeem voor het glazen wassen

Wat je tegenwoordig misschien veel vaker ziet bij elke glazenwasserij, is de tuckerpole. De tuckerpole werkt als een systeem met een hele lange steel die kan uitschuiven tot een hoogte van maar liefst 15 meter. Aan deze lange steel zit een borstel met hele zachte haren bevestigd. Ook zit er een werkslang tot 100 meter lang aan vast, waar osmose water doorheen loopt. Osmose water is kraanwater dat door verschillende filters gaat, net zo lang tot alle waarden op 0 staan. De waarden die hier worden bedoeld zijn kalk, mineralen etc. Waarden die het schoonmaakproces in de weg zitten dus.

Glazenwassen met een hoogwerker

Wanneer een raam dat schoongemaakt dient te worden hoger zit dan 15 meter, doet een glazenwasser van Bolderman een beroep op een hoogwerker. Al onze glazenwassers zijn bekend met het besturen van dit hulpmiddel. Dankzij de hoogwerker kunnen we maar liefst hoogtes tot 50 meter bereiken.

Ook binnen zijn we je van dienst. Schakel je meestal een liftmonteur in om de binnenzijde van jouw liftschacht te wassen? Dat hoeft vanaf nu niet meer. Onze glazenwassers in Amsterdam-Oost zijn namelijk gecertificeerd om deze te wassen. Daardoor hoef je niet meer een extra liftmonteur te bellen.

De beste service

Doordat wij als glazenwasserij in Amsterdam ons door de jaren heen hebben ontwikkeld met cursussen en certificeringen, bieden wij altijd goede service. Wij blijven investeren in het verbeteren van onze dienstverlening, waardoor we jou het beste van dienst zijn. We leveren goed werk tegen een fijne prijs.

Offerte aanvragen bij glazenwasser Amsterdam-Oost

Wil je een glazenwasser in Amsterdam inzetten? Wij helpen je graag. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op maat aan, dan ontvang je deze binnen 24 uur. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Je kunt ons bereiken via telefoonnummer +316 50 24 75 05 of een e-mail sturen naar [email protected].


TOP