Glazenwasser Amsterdam-Oost

Glazenwasser Amsterdam-Oost

Staat uw pand in Amsterdam-Oost en de ramen van uw pand zien er vies uit. Bel of mail met glazenwasser en schoonmaakbedrijf Bolderman uit Amsterdam. Onze glazenwassers zijn allen ervaren en vakbekwame mensen die elke glazenwassers klus tot een goed einde zullen brengen. Of het nu gaat om een kantoor van 15 verdiepingen hoog of een vve en alles wat er tussen ligt, bij glazenwassersbedrijf Bolderman kunt u altijd terecht voor uw pand in Amsterdam-Oost.

Glazenwasser Amsterdam-Oost traditionele bewassing

Tegenwoordig wordt je als glazenwasser geacht veel meer te kunnen dan met de traditioneel ladders om te kunnen gaan. Je moet als glazenwasser door de arbo eisen om kunnen gaan met een hoogwerker en tevens om kunnen gaan met de tuckerpole. Al onze glazenwassers zijn bekend met de diverse werkwijzen die je tegenwoordig allemaal hebt. Maar als we dan op de traditionele manier moeten lappen zullen wij er ook onze handen niet voor omdraaien.

Tuckerpole systeem voor het Glazen wassen

Wat je tegenwoordig steeds vaker ziet bij de glazenwasser is de tuckerpole. Met dit systeem werkt de glazenwasser met een lange steel die kan uitschuiven tot een hoogte van 15 meter. Aan deze steel zit een borstel met hele zacht haren. Er zit ook een werkslang aan tot 100 meter waardoor osmose water loopt. Osmose water is kraanwater dat door verschillende filters gaat net zo lang dat alle waarden op 0 staan. De waarden die worden bedoeld zijn kalk, mineralen etc.

Glazenwassen met een hoogwerker

Mocht een object hoger zijn dan 15 meter dan kan de glazenwasser van Bolderman altijd nog een beroep doen op een hoogwerker. Alle glazenwassers van Bolderman zijn bekent met het besturen van dit hulpmiddel. Met de hoogwerker kunnen wij wassen tot 50 meter hoogte.

Neem direct contact met ons op als u ons als glazenwasser in Amsterdam wilt inzetten. We voorzien u graag van een offerte op maat.


TOP