Glazenwasser Amsterdam-Zuid

Glazenwasser Amsterdam-Zuid

Een mooi pand in het chique Amsterdam-Zuid, en dan toch vieze ramen. Je zal het niet gauw verwachten maar toch zien we het nog heel vaak. En niet doordat de mensen geen schone ramen willen hebben, maar omdat ze niet weten waar een betrouwbare glazenwasser voor Amsterdam-Zuid te vinden is.

Wees gerust want gelukkig zijn er ook veel mensen die wel een goede glazenwasser en schoonmaakbedrijf hebben gevonden. En namelijk wel glazenwasserij schoonmaakbedrijf Bolderman. De specialist in glazenwassers en schoonmaakdiensten.

Wij voorzien vele panden in Amsterdam-Zuid al sinds vele jaren  van schone ramen en schone ruimtes. Wij zijn een bedrijf dat al sinds 1999 flink aan de weg timmeren en die mede door de heldere afspraken en het nakomen van die afspraken zijn wij uitgegroeid tot een solide onderneming.

Glazenwasser Amsterdam-Zuid diensten

  •           Glasbewassing
  •           Eenmalig of periodiek schoonmaakonderhoud
  •           Graffiti verwijdering
  •           Gevelreiniging
  •           Hogedrukreiniging
  •           Levering sanitaire artikelen

Hierboven staan nog maar een aantal van onze  werkzaamheden, uiteraard kunnen wij niet alle diensten uit ons brede scala opschrijven. Voor andere schoonmaak diensten kunt u altijd contact opnemen met glazenwasserij schoonmaakbedrijf Bolderman.

Tarieven glazenwasser Amsterdam-Zuid

Wij kunnen en geven nooit een offerte af zonder de werkzaamheden ook werkelijk gezien te hebben. Dit omdat geen enkel glazenwas of schoonmaak project hetzelfde is. En wij willen als bedrijf wel altijd goed beslagen ten ijs komen. Wel garanderen wij van glazenwassers en schoonmaakbedrijf Bolderman aan alle potentiële opdrachtgevers dat wij altijd zeer concurrerend werken.

Mede door onze ervaren glazenwassers en schoonmakers kunnen wij altijd doelgericht en volgens een strak schema werken en zo de kosten strak houden,waardoor u als klant nooit teveel betaald. Voor een vrijblijvende offerte neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor van glazenwasser en schoonmaakbedrijf Bolderman dat u deze binnen 2 uur ontvangt. Bent u op zoek naar een vakkundige glazenwasser in Amsterdam? Neem gerust contact met ons op.


TOP