Glazenwasserij Bolderman

Glazenwasserij Bolderman

Soorten glasbewassing

Voor Glazenwasserij Bolderman is geen glasbewassing te hoog of te moeilijk. Al onze glazenwassers zijn in het bezit van de benodigde en vereiste documenten om het beroep van glazenwasser te mogen uitoefenen.

Wij zijn VCA gecertificeerd.

 • traditionele glasbewassing
  Bij de traditionele glasbewassing wordt het raam schoongemaakt met de inwasser. Daarna wordt het raam drooggemaakt met behulp van een trekker. De glazenwasser droogt het raam met de trekker door S bewegingen te maken. Het voordeel is dat de trekker het contact met het raam niet verliest en het raam zo snel streeploos drooggemaakt kan worden. Deze methode vergt wel enige oefening. Door de grote veiligheidsrisico’s en de lichamelijke belasting wordt deze methode alleen nog maar toegepast bij niet al te hoge panden. De maximale hoogte is 6 tot 8 meter.
 • telescopische glasbewassing
  Bij telescopische glasbewassing wordt er gewerkt met een tuckerpole systeem. Het tuckerpole systeem maakt gebruik van gedemineraliseerd water en mechanisch reinigende borstels op uitschuifbare stelen. Kraanwater bevat o.a. mineralen, metalen, zuren etc. Wassen met gezuiverd (gedemineraliseerd) water heeft als voordeel dat het beter schoonmaakt dan normaal water en dat er geen vlekken achterblijven op het glas of de beplating. Voor het gedemineraliseerde water maken wij gebruik van onze eigen osmose-filterinstallatie.
  Als de ramen voor het eerst worden gewassen met de tuckerpole is het resultaat vaak niet optimaal. Glas is een poreus materiaal, zeepresten en andere vervuiling zitten vaak nog in het glas. Na het wassen met gedemineraliseerd water kunnen er kleine puntjes en witte stipjes voorkomen. Vaak is het resultaat al na de tweede keer wassen zeer goed.
  Het grote voordeel van dit systeem is dat er geen ladders gebruikt hoeven te worden, het werk is daardoor een stuk veiliger geworden. De maximale hoogt is tot ca. 15 meter.
 • glasbewassing met een hoogwerker
  De glasbewassing met een hoogwerker is voor hoogtes vanaf 15 tot maximaal 75 meter. De glasbewassing met de hoogwerker voeren wij op traditionele wijze uit. We hebben goede afspraken gemaakt met onze hoogwerker leverancier en hebben daar een hoge korting kunnen bedingen, zodat u als opdrachtgever altijd bent verzekerd van een scherpe aanbieding.
 • glasbewassing met gondel
  Wij hebben ervaring met glasbewassing op diverse gondels.
 • glasbewassing binnenzijde liftschacht
  Wij zijn gecertificeerd om de glazen van de binnenzijde van de liftschacht te wassen. Er hoeft dus geen extra liftmonteur ingeschakeld te worden.

Profiteer van uiteenlopende voordelen

Wij zijn u graag van dienst en staan klaar om u pand weer te voorzien van een blinkend resultaat. Wij garanderen:

 •           Altijd een streeploos resultaat
 •           Nederlands sprekend personeel
 •           Scherpe en eerlijke tarieven
 •           Wij komen onze afspraken wel na
 •           Binnen 24 uur een offerte
 •           Wij werken volgens de laatste ARBO normen

Ons streven is een tevreden klant met een blij gezicht! Ik verzeker u ervan dat u in de toekomst het leven ziet met een heldere blik!
Heeft u een glazenwasser in Amsterdam nodig? Aarzel niet om contact op te nemen.


TOP