Glazenwasser Amsterdam

Telescopische glasbewassing

Telescopische glasbewassing

Telescopische glasbewassing is dé manier om de ramen van jouw pand goed te reinigen. Wanneer we dit doen, werken we met een tuckerpole systeem. Het tuckerpole systeem maakt gebruik van gedemineraliseerd water. Ook zitten er mechanisch reinigende borstels op en zijn het uitschuifbare stelen. Op die manier maken we ramen volledig schoon en laten we deze streeploos achter.

Wil je gebruikmaken van onze service en een pand met schone ramen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op bij vragen.

Telescopische glasbewassing met zuiver water

Met telescopische glasbewassing gebruiken we gezuiverd kraanwater. Kraanwater bevat van zichzelf o.a. mineralen, metalen, zuren etc. Wij zorgen dat al deze waardes in het water op 0 staan wanneer wij de ramen van jouw pand schoonmaken. Wassen met gezuiverd (gedemineraliseerd) water heeft als voordeel dat het beter schoonmaakt dan normaal water en dat er geen vlekken achterblijven op het glas of de beplating. Voor het gedemineraliseerde water maken wij gebruik van onze eigen osmose-filterinstallatie.

Telescopisch glasbewassing systeem

Wassen met een telescopisch glasbewassing systeem is een bijzonder en effectieve manier van reinigen. Als de ramen voor het eerst worden gewassen met de tuckerpole is het resultaat vaak niet optimaal. Glas is een poreus materiaal, zeepresten en andere vervuiling zitten vaak nog in het glas. Na het wassen met gedemineraliseerd water kunnen er kleine puntjes en witte stipjes voorkomen. Na de tweede keer wassen is het resultaat in de meeste gevallen zeer goed en zie je geen vlekken of strepen meer.

De voordelen van telescopische glasbewassing

Het grote voordeel van het telescopisch glasbewassing systeem is dat we geen ladders hoeven te gebruiken. Dat maakt ons werk als glazenwassers een stuk veiliger. De maximale hoogte die we met het systeem kunnen bereiken is maar liefst tot ca. 15 meter.

Wanneer jouw pand hoger is dan 15 meter bieden wij hier overigens ook een oplossing voor. In dat geval gebruiken we namelijk een hoogwerker, die hoogtes tot wel 50 meter bereikt. De glazenwassers van Glazenwasserij Bolderman zijn allemaal gecertificeerd om met dit apparaat te werken.

Schoonmaakbedrijf Bolderman

Als bedrijf blijven wij ons constant ontwikkelen en verbeteren. We komen onze afspraken na en bieden onze klanten de beste service. We begonnen als glazenwasser, maar bieden nu ook andere schoonmaakdiensten aan. Zo verzorgen we naast ramen wassen bijvoorbeeld ook vloeronderhoud en het reinigen van gevels.

Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld met verschillende cursussen en certificeringen. Op deze manier investeren wij altijd in het verbeteren van onze dienstverlening. Ook zijn we daardoor altijd op de hoogte van de nieuwste hulpmiddelen voor glazenwassers, zoals telescopische glasbewassing.

De voordelen die schoonmaakbedrijf Bolderman biedt

  • Altijd een streeploos resultaat dankzij het telescopisch glasbewassing systeem
  • Nederlands sprekend personeel
  • Scherpe en eerlijke tarieven
  • Wij komen onze afspraken altijd na
  • Binnen 24 uur na aanvraag een offerte
  • Wij werken volgens de laatste ARBO normen

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een glazenwasser in Amsterdam die je helpt met het reinigen van de ramen van jouw pand? Of heb je een vraag over telescopische glasbewassing? Neem dan direct contact op met Glazenwasserij Bolderman. We beantwoorden jouw vragen graag. Heb je interesse in onze dienstverlening? Vraag dan via onderstaande knop een vrijblijvende offerte aan, binnen 24 uur na aanvraag ontvang je deze.


TOP