Reviews van onze klanten

Reviews van onze klanten

VvE Blok 3 Waterlandplein te Amsterdam

Ronald Versteeg
Voorzitter VvE Blok 3 Waterlandplein te Amsterdam

“Bolderman VvE Schoonmaak is al jaren onze betrouwbare partner voor reguliere en gespecialiseerde schoonmaakwerkzaamheden binnen onze VvE. De werkzaamheden worden uitgevoerd door professionele en vakkundige mensen welke de beschikking hebben over de juiste middelen en materialen. Men kijkt ook verder dan enkel en alleen het uitvoeren van de schoonmaakwerkzaamheden, Bolderman VvE Schoonmaak heeft ook oog voor gebreken aan het gebouw welke zij tijdens de uitvoering van hun werkzaamheden tegenkomen en melden dit altijd keurig via een berichtje vaak ondersteund met een foto. Dit helpt enorm om ons pand in perfecte staat te houden. Ook staat Bolderman VvE Schoonmaak open voor het ontvangen van feedback om van daaruit hun service verder te verbeteren en toe te spitsen op de wensen van ons als klant.”

 

VvE De Bicker

Paul van Meelis
contactpersoon VvE De Bicker in Amsterdam Centrum

“De kwaliteit van het werk staat vanzelfsprekend voorop en is naar alle tevredenheid van mij en medebewoners.
Maar vooral de duidelijke communicatie, de terugkoppeling en het stabiele team van vaste medewerkers was voor ons van doorslaggevende betekenis bij de keuze voor Bolderman VvE Schoonmaak”.

VvE De Zeven Provincien

Kees Louwaard
Bestuurslid VvE De Zeven Provincien in Amsterdam

"Ook wij zijn enthousiast over dit schoonmaakbedrijf. Zij kunnen zelf invoelen wat noodzakelijk is om bewoners van 62 appartementen gelukkig te maken (wat schoonmaak betreft).
Ook de glasbewassing rondom dit geweldige complex wordt uitstekend gedaan." 

Neem direct contact met ons op, we staan u graag te woord!
Bel, SMS, app of mail:
020 77 68 851
06 50 24 75 05
[email protected]


TOP