Over ons

Het Begin: Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij Bolderman

Wat ooit begon als een dagje mijn vader helpen als kleine jongen, is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een volwaardig en professioneel bedrijf in schoonmaak en gevel- en glazenwasserij. Mijn opa en vader oefenden het beroep van glazenwasser vroeger al uit in Amsterdam, met name in de Jordaan.

Af en toe hielp ik mijn vader, totdat ik in 1999 besloot om zelfstandig te gaan werken als glazenwasser in Amsterdam. Ik begon met een klein wijkje in de Jordaan met enkele particuliere klanten. Elke gulden die ik over had, stopte ik terug in het bedrijf om extra werk aan te kopen. Zo kon ik langzaam uitbreiden naar Zuid en andere stadsdelen.

De klanten waren altijd erg tevreden. Niet alleen over het uitgevoerde werk, maar vooral omdat we altijd onze afspraken nakwamen.

Onze particuliere klanten werken bij bedrijven en zij vroegen onze glazenwassers om ook bij hen thuis de glasbewassing te verzorgen. Dat kon ook prima, want onze prijzen waren (en zijn) betaalbaar in vergelijking met de gemiddelde glazenwasser in Amsterdam. Zo begonnen we in één kantoortje in Amsterdam-West, en groeiden we al snel tot veel meer zakelijke klanten die erg tevreden waren over onze glazenwasserij. Nog steeds zien we ieder jaar ons vaste klantenbestand groeien.

De zakelijke klanten vroegen daarnaast om andere schoonmaakdiensten. Met een beetje Amsterdamse bluf en onze ervaring namen we elke klus aan. Van ramen wassen en ramen lappen tot gespecialiseerd vloeronderhoud en de gevel rond de ramen schoon reinigen. Dat was het begin van ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam naast het reinigen van ramen.

Daarnaast hebben we ons ontwikkeld met cursussen en certificeringen. Nog steeds investeren wij in het verbeteren van onze dienstverlening. Zo kunnen onze glazenwassers en schoonmaakmedewerkers u de beste service bieden en goed werk leveren, en dat nog altijd tegen een fijne prijs.

Met vriendelijke groet,

Boy Bolderman
06 50 24 75 05
[email protected]


TOP