Schoonmaakbedrijf Amsterdam-West

Schoonmaakbedrijf in Amsterdam-West

Schoonmaakbedrijf Bolderman levert diensten aan kantoren, scholen, hotels, winkels, instellingen, vve’s etc in Amsterdam-West. Onze schoonmaakdiensten variëren van schoonmaak tot glasbewassing en van specialistische reiniging tot het leveren van hygiënische artikelen.

Ons schoonmaakbedrijf Amsterdam kan u in al uw behoeften voorzien welke betrekking hebben tot schoonmaak en reiniging.

Uit onderzoek is gebleken dat een schoon en fris pand een positieve bijdrage leveren aan de gemoedstoestand en aan het welzijn van de mens. Niet voor niets zie je mensen altijd poetsen in hun huis, dus waarom niet in uw kantoor of bedrijfspand. Want de werkplek is nog weleens een vergeten plek waar het juist heel schoon zou moeten zijn. Als u er van uit gaat dat je 8 uur werkt per dag dan is de werkplek toch een ruimte waar u een derde van de dag aanwezig bent en dat is toch een groot deel van uw leven.

Schoonmaakbedrijf in Amsterdam-West VvE

Niet alleen voor kantoren levert schoonmaakbedrijf Bolderman haar diensten, maar ook voor vve’s doen wij graag waar wij goed in zijn. En dat is namelijk schoonmaken en ook schoonhouden.

U kunt nog in zo’n mooi pand wonen, als de ramen vies zijn of de trappenhuizen liggen vol met modder of stof dan doet dat geen goed aan uw pand. Schoonmaakbedrijf Bolderman snapt als geen ander dat een schone leefomgeving van groot belang is. Wij informeren u dan ook graag naar de mogelijkheden voor de schoonmaakdiensten van uw pand.

Schoonmaakbedrijf Bolderman met vaste medewerkers

Als u in zee gaat met schoonmaakbedrijf Bolderman bent u ervan verzekerd dat u altijd een Nederlands sprekende medewerker krijgt en wij stellen alles in het werk dat er altijd op elk object een vaste medewerker[s] staat. Alleen in geval van vakantie of ziekte zal er een gepaste oplossing worden gezocht. Naast de werkzaamheden als schoonmaakbedrijf kunnen wij u wellicht ook helpen als glazenwasser.


TOP