Schoonmaakbedrijf Amsterdam-Zuid

Glazenwasser Amsterdam-Zuid

Zoekt u een goede glazenwasser in Amsterdam-Zuid die de ramen van uw pand weer helemaal schoon maakt? Wij, Glazenwasserij Bolderman, zijn u graag van dienst. U kunt voor zowel glasbewassing als reguliere schoonmaakwerkzaamheden bij ons terecht.

Heeft u interesse in onze diensten in Amsterdam-Zuid? Neem dan zeker eens contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan, u ontvangt de offerte altijd binnen 24 uur.

Glazenwasser in Amsterdam-Zuid: kiezen voor Bolderman

  • Altijd een streeploos resultaat
  • Nederlands sprekend personeel
  • Scherpe en eerlijke tarieven
  • Wij komen onze afspraken altijd na
  • Na aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een offerte
  • Wij werken volgens de laatste ARBO normen

De hoogste ramen

Dankzij het gebruik van een tuckerpole, bereiken wij hoogtes tot 15 meter. Ramen wassen bij een hoog pand is voor ons als glazenwasser dus geen probleem. Aan de steel van de tuckerpole zit een borstel met hele zachte haren, die de ramen van uw pand blinkend schoon en zonder krassen achterlaat. Ook zit er een werkslang aan van maar liefst 100 meter lang, waar osmose water doorheen loopt. Osmose water is volledig gefilterd water, waarin waardes van bijvoorbeeld kalk en mineralen op 0 staan. Zo ziet u na onze dienst altijd een streeploos resultaat.

Glazenwasser met hoogwerker

Is uw pand hoger dan 15 meter en moeten de bovenste ramen gewassen worden? Dat is voor ons geen probleem. In dat geval doet de glazenwasser van Bolderman het werk namelijk met een hoogwerker. Al onze glazenwassers zijn bekend met het besturen van een hoogwerker, waarmee we hoogtes van maar liefst 50 meter bereiken.

Glazenwasser voor heel Amsterdam

Bolderman is wellicht niet de grootste glazenwasserij van Nederland, maar we behoren wel tot de beste. Zeker in Amsterdam-Zuid zijn we goed vertegenwoordigd met onze glazenwassers- en schoonmaakdiensten.

Mede door onze goed opgeleide medewerkers en onze klantvriendelijke instelling, zijn we uitgegroeid tot een gedegen onderneming. Wij hopen deze groei voort te zetten en in Amsterdam een bekende en betrouwbare naam te zijn onder glazenwassers.

Glazenwasser Amsterdam-Zuid met een goede prijs

Ondanks dat de kwaliteit van ramen wassen bij Glazenwasserij Bolderman op nummer 1 staat, weten wij als geen ander dat het tarief van onze werkzaamheden ook meetelt. Wij werken daarom met een systeem waarbij de glazenwassers diensten uitvoeren naar de kwaliteit die klanten verwachten, voor een eerlijke prijs. Wij bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding, Bolderman voldoet altijd aan de kwaliteitseisen.

Kwaliteit van glazenwasser in Amsterdam

Wij zijn een vertrouwd gezicht in Amsterdam-Zuid wanneer het om glazenwassen en schoonmaakdiensten gaat. We verzorgen voor veel kantoren al lange tijd het schoonmaakonderhoud naar volle tevredenheid. Dat is niet voor niks, want elke glazenwasser van Bolderman ontwikkelt zich aan de hand van cursussen en certificeringen. Zo blijven wij onze dienstverlening verbeteren en houden we onze klanten tevreden.

Ontvang binnen 24 uur een offerte

Wilt u gebruikmaken van de service van Glazenwasser Bolderman in Amsterdam-Zuid? We helpen u uiteraard graag met het schoonmaken van uw ramen en andere diensten. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte, dan ontvangt u deze binnen 24 uur. Wilt u meer informatie of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op.


TOP