Schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Amsterdam met een snelle en goede service?

Wij begrijpen dat er veel komt kijken bij het runnen van een organisatie. Werkzaamheden uitbesteden, zoals uw kantoor schoonmaken, is geen overbodige luxe. Als schoonmaakbedrijf in Amsterdam verzorgen we schoonmaakwerkzaamheden van de hoogste kwaliteit. Wij bieden onze diensten aan in: Amsterdam-Noord, -Oost, -Zuid en -West en in Schiphol en omgeving.

Schoonmaakbedrijf in Amsterdam voor MKB en VVE

Onze opdrachtgevers variëren van kleine startende ondernemers tot zeer grote bedrijven. Wij kunnen snel en op professionele wijze uw kantoor schoonmaken. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het schoonmaakonderhoud van VvE’s.

Ervaren, betrouwbaar & professioneel

Ons schoonmaakbedrijf verzorgt al sinds 1999 vakkundig schoonmaakonderhoud in Amsterdam. Dit doen wij voor vele opdrachtgevers in de regio. Onze schoonmakers zijn flexibel en beschikken over jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche. Hierdoor kunnen wij elke opdracht aan.

Geen schoonmaakoperatie is ons te groot, óf te klein! Wij hebben ervoor gekozen om ons te beperken tot de regio Amsterdam. Zo kunnen wij de regie in eigen hand houden, en kort op onze objecten zitten. Logistiek gezien is dat het meest haalbaar door regionaal te opereren en niet landelijk.

Direct regelen

Vul onderstaand formulier in en kom binnen één uur in contact met een professioneel, ervaren en gecertificeerde glazenwasser in Amsterdam.

Binnen 2 uur reactie

Als je een offerte bij ons aanvraagd ontvangt je binnen 2 uur reactie. Binnen 1 dag heb je de offerte in je mail.

Klanttevredenheidsgarantie

Glazenwasserij Bolderman heeft uitstekende reviews. Zelf onze diensten ervaren? Neem dan direct contact op.

Op alle locaties in Amsterdam beschikbaar

Wij bieden zowel in Amsterdam Noord, Oost, Zuid en West onze diensten aan.

Schoonmaak onderhoud op maat

Onze schoonmakers zijn vakkundige schoonmaakexperts uit Amsterdam. Door jarenlange ervaring weten wij precies hoe we het beste te werk kunnen gaan. Zo kunnen wij aan al uw wensen en voorkeuren voldoen en op professionele wijze uw kantoor schoonmaken.

Daarnaast bieden we schoonmaak onderhoud op maat aan. Zo kunnen we garanderen dat het volledig naar wens is. Geef gerust uw specifieke wensen door aan ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam. Dan stemmen wij onze werkzaamheden af op uw bedrijf. Het is voor ons erg belangrijk dat wij voldoen aan uw verwachtingen.

Profiteer van de voordelen van ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam

  • Wij bieden heldere en transparante offertes, volledig aangepast op uw wensen.
  • Gegarandeerd een snelle responstijd op al uw verzoeken.
  • We werken met vaste, Nederlands sprekende schoonmaakmedewerkers.
  • Geen bedrijfspand is te klein of te groot.
  • Meekijkende ogen: elke verstoring die wij opmerken, melden wij en kunnen wij desgewenst verhelpen.
  • Full-service schoonmaakpartner: wij leveren alle schoonmaakdiensten.
  • Al onze medewerkers zijn vakbekwaam.
  • U ontvangt binnen 1 uur een reactie.
  • U ontvangt binnen 2 uur een offerte.
  • We werken met korte communicatielijnen.

Reactie binnen één uur, offerte binnen twee uur

Wij reageren snel en efficiënt op onze klanten. U profiteert bij ons van korte communicatielijnen, doordat ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam is gevestigd. Vaak heeft u binnen één uur al een reactie, en binnen twee uur een offerte ontvangen. Bij onze organisatie is er geen sprake van lange wachttijden.

Tevreden klanten staan bij ons voorop

Ons doel is om al onze klanten tevreden te stellen met onze diensten. We werken met plezier aan een langdurige relatie met onze opdrachtgevers. Dit doen wij door te zorgen voor een juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Er is immers geen betere reclame voor schoonmaakwerkzaamheden dan onze eigen tevreden opdrachtgevers.

Wij verzorgen onze schoonmaakdiensten met behulp van de volgende specialismen:

Ronald Versteeg
Voorzitter VvE Blok 3 Waterlandplein te Amsterdam

“Bolderman VvE Schoonmaak is al jaren lang een betrouwbare en loyale partner voor gespecialiseerde en reguliere schoonmaakwerkzaamheden binnen onze VvE. Hij is betrouwbaar en loyaal. De werkzaamheden worden altijd goed uitgevoerd door vakkundige en professionele mensen. Daarnaast beschikken ze over de juiste middelen en materialen. Lees verder...

Veelgestelde vragen

Wat kost een glazenwasser voor een bedrijf?

Een glazenwasser inhuren voor uw bedrijf hoeft niet duur te zijn. Dat bewijst Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf Bolderman wel. We bieden professionele glazenwassersdiensten aan tegen scherpe prijzen.

Wilt u weten wat de exacte kosten zijn voor uw specifieke klus? U komt erachter als u een offerte aanvraagt bij ons. Binnen één uur nemen we dan contact met u op en binnen 24 uur ontvangt u een kosteloze en vrijblijvende offerte op maat van ons. Na een korte afspraak bent u al op de hoogte van de exacte kosten voor het inhuren van een glazenwasser voor uw bedrijf.

Wat kost een glazenwasser voor een VvE?

We hanteren scherpe en eerlijke tarieven voor VvE’s. Als u deze tarieven wilt weten, vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan bij ons. We nemen binnen één uur contact met u op. Na het bespreken van uw wensen versturen we binnen 24 uur de op maat gemaakte offerte naar u op.

Zo ziet u binnen een dag wat de kosten zijn voor het inhuren van een glazenwasser voor een VvE. We hebben een vrijblijvende proefperiode van drie maanden voor VvE’s.

Hoe vaak glazenwasser langs laten komen?

Hoe vaak u een glazenwasser langs laat komen hangt af van de situatie. Amsterdam is een drukke stad, dus de ramen van uw bedrijfspand of appartementencomplex worden vaak snel weer vies. De meeste bedrijven en VvE’s laten onze glazenwassers twee tot vier keer per jaar langskomen. Maar wensen verschillen, sommige bedrijven laten de glazenwassers elke maand opdraven.

We bieden periodiek glazenwassen aan, we spreken dan met u af hoe vaak en wanneer we langskomen. U bepaalt op welke dag we de ramen gaan wassen.

Wat gebruikt een glazenwasser?

Onze gecertificeerde glazenwassers gebruiken de juiste hoogstaande middelen en materialen voor de glasbewassing. Zo maken we gebruik van schoonmaakmiddelen, inwassers, trekkers, telescopen (tuckerpole systeem), ladders, hoogwerkers, gondels en liftschachten.

De prijzen van ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Wilt u weten wat onze diensten u precies gaan kosten? Als u bij ons een offerte aanvraagt, ontvangt u deze al binnen 2 uur. Vervolgens plannen we samen een afspraak. Tijdens deze afspraak maken we met u een scan van de ruimte(s) die schoongemaakt dient te worden. We nemen alles met u door en inventariseren al uw wensen. Hierbij bieden wij deskundige adviezen om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.

Na ons bezoek werken wij de offerte verder uit. Daarna ontvangt u een voorlopige prijsopgave per mail, of u ontvangt de offerte in een mapje bij u op locatie. Wat u fijner vindt. Tot slot nemen we contact met u op om een toelichting te geven, en eventueel de prijsopgave aan te passen. U kunt ervan uit gaan dat onze offertes duidelijk, transparant en geheel aan te passen zijn naar uw wensen.

Wij werken alleen met vakkundige en professionele schoonmakers

Wij werken altijd met vast personeel. We begeleiden en monitoren ons personeel bij onze klanten. Al onze medewerkers spreken goed Nederlands en hebben een BSN-nummer. Alle schoonmakers zijn uitgebreid gescreend en zijn deskundig. Zoals u mag verwachten van een professioneel schoonmaakbedrijf in Amsterdam.

Schoonmaakbedrijf in Amsterdam gezocht? Kies ook voor Bolderman!

Heeft u interesse in de diensten die wij verzorgen? Wilt u weten wat onze schoonmaakdiensten kosten als wij grondig uw kantoor schoonmaken? Vraag een vrijblijvende offerte aan, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Heeft u nog vragen voor ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam? Neem dan contact op. U kunt ons Whatsappen of bellen op 06-50247505. We staan u graag te woord!

TOP