Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Amsterdam met een snelle en goede service?

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om de uitstraling van jouw bedrijfspand of VvE complex te verbeteren? Bolderman is jouw schoonmaakbedrijf en glazenwasser in Amsterdam. Wij begrijpen hoe belangrijk een schone frisse omgeving voor het welzijn van je medewerkers of bewoners is en schone en glanzende ramen voor een professionele uitstraling. Daarom zijn we er trots op om onze hoogwaardige schoonmaak- en glasbewassingdiensten aan te bieden aan het MKB en VvE's in Amsterdam.

Onze professionele medewerkers hebben jarenlange ervaring en werken met de nieuwste technologieën en milieuvriendelijke schoonmaakproducten om een heldere, vlekkeloze uitstraling te garanderen. Het maakt niet uit of het nu gaat om kantoren, winkels, appartementencomplexen of VvE gebouwen, wij staan voor je klaar. Wij bieden onze diensten aan in: Amsterdam-Noord, -Oost, -Zuid en -West en in Schiphol en omgeving.

Schoonmaakbedrijf Amsterdam voor MKB en VVE

Onze opdrachtgevers variëren van kleine startende ondernemers tot zeer grote bedrijven. Wij kunnen snel en op professionele wijze jouw kantoor schoonmaken. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het schoonmaakonderhoud van VvE’s. Onze professionele teams staan klaar om je omgeving vlekkeloos te houden. Neem contact met ons op voor een schone en stralende werk- of leefomgeving.

Ervaren, betrouwbaar & professioneel

Ons schoonmaakbedrijf verzorgt al sinds 1999 vakkundig schoonmaakonderhoud in Amsterdam. Dit doen wij voor vele opdrachtgevers in de regio. Onze schoonmakers zijn flexibel en beschikken over jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche. Hierdoor kunnen wij elke opdracht aan.

Geen schoonmaakoperatie is ons te groot, óf te klein! Wij hebben ervoor gekozen om ons te beperken tot de regio Amsterdam. Zo kunnen wij de regie in eigen hand houden, en kort op onze objecten zitten. Logistiek gezien is dat het meest haalbaar door regionaal te opereren en niet landelijk.

Wij werken altijd met vast personeel. We begeleiden en monitoren ons personeel bij onze klanten. Al onze medewerkers spreken goed Nederlands en hebben een BSN-nummer. Alle schoonmakers zijn uitgebreid gescreend en zijn deskundig. Zoals je mag verwachten van een professioneel schoonmaakbedrijf Amsterdam.

Direct regelen

Vul onderstaand formulier in en kom binnen één uur in contact met een professioneel, ervaren en gecertificeerde glazenwasser in Amsterdam.

Binnen 2 uur reactie

Als je een offerte bij ons aanvraagd ontvangt je binnen 2 uur reactie. Binnen 1 dag heb je de offerte in je mail.

Klanttevredenheidsgarantie

Glazenwasserij Bolderman heeft uitstekende reviews. Zelf onze diensten ervaren? Neem dan direct contact op.

Op alle locaties in Amsterdam beschikbaar

Wij bieden zowel in Amsterdam Noord, Oost, Zuid en West onze diensten aan.

Schoonmaak onderhoud op maat

Onze schoonmakers zijn vakkundige schoonmaakexperts uit Amsterdam. Door jarenlange ervaring weten wij precies hoe we het beste te werk kunnen gaan. Zo kunnen wij aan al jouw wensen en voorkeuren voldoen en op professionele wijze jouw kantoor schoonmaken.

Daarnaast bieden we schoonmaak onderhoud op maat aan. Zo kunnen we garanderen dat het volledig naar wens is. Geef gerust jouw specifieke wensen door aan ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam. Dan stemmen wij onze werkzaamheden af op jouw bedrijf. Het is voor ons erg belangrijk dat wij voldoen aan jouw verwachtingen.

Profiteer van de voordelen van ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam

 • Wij bieden heldere en transparante offertes, volledig aangepast op jouw wensen.
 • Gegarandeerd een snelle responstijd op al jouw verzoeken.
 • We werken met vaste, Nederlands sprekende schoonmaakmedewerkers.
 • Geen bedrijfspand is te klein of te groot.
 • Meekijkende ogen: elke verstoring die wij opmerken, melden wij en kunnen wij desgewenst verhelpen.
 • Full-service schoonmaakpartner: wij leveren alle schoonmaakdiensten.
 • Al onze medewerkers zijn vakbekwaam.
 • Je ontvangt binnen 1 uur een reactie.
 • Je ontvangt binnen 2 uur een offerte.
 • We werken met korte communicatielijnen.

Reactie binnen één uur, offerte binnen twee uur

Wij reageren snel en efficiënt op onze klanten. Je profiteert bij ons van korte communicatielijnen, doordat ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam is gevestigd. Vaak krijg je binnen één uur al een reactie, en binnen twee uur ontvang je een offerte. Bij onze organisatie is er geen sprake van lange wachttijden.

Tevreden klanten staan bij ons voorop

Ons doel is om al onze klanten tevreden te stellen met onze diensten. We werken met plezier aan een langdurige relatie met onze opdrachtgevers. Dit doen wij door te zorgen voor een juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Er is immers geen betere reclame voor schoonmaakwerkzaamheden dan onze eigen tevreden opdrachtgevers.

Wij verzorgen onze schoonmaakdiensten met behulp van de volgende specialismen:

Ronald Versteeg
Voorzitter VvE Blok 3 Waterlandplein te Amsterdam

“Bolderman VvE Schoonmaak is al jaren lang een betrouwbare en loyale partner voor gespecialiseerde en reguliere schoonmaakwerkzaamheden binnen onze VvE. Hij is betrouwbaar en loyaal. De werkzaamheden worden altijd goed uitgevoerd door vakkundige en professionele mensen. Daarnaast beschikken ze over de juiste middelen en materialen. Lees verder...

Veelgestelde vragen

Wat kost een glazenwasser voor een bedrijf?

Een glazenwasser inhuren voor jouw bedrijf hoeft niet duur te zijn. Dat bewijst Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf Bolderman wel. We bieden professionele glazenwassersdiensten aan tegen scherpe prijzen.

Wilt u weten wat de exacte kosten zijn voor jouw specifieke klus? Je komt erachter als je een offerte aanvraagt bij ons. Binnen één uur nemen we dan contact met je op en binnen 24 uur ontvang je een kosteloze en vrijblijvende offerte op maat van ons. Na een korte afspraak ben je al op de hoogte van de exacte kosten voor het inhuren van een glazenwasser voor jouw bedrijf.

Wat kost een glazenwasser voor een VvE?

We hanteren scherpe en eerlijke tarieven voor VvE’s. Als je deze tarieven wilt weten, vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan bij ons. We nemen binnen één uur contact met je op. Na het bespreken van jouw wensen versturen we binnen 24 uur de op maat gemaakte offerte naar jou op.

Zo zie je binnen een dag wat de kosten zijn voor het inhuren van een glazenwasser voor een VvE. We hebben een vrijblijvende proefperiode van drie maanden voor VvE’s.

Hoe vaak glazenwasser langs laten komen?

Hoe vaak je een glazenwasser langs laat komen hangt af van de situatie. Amsterdam is een drukke stad, dus de ramen van jouw bedrijfspand of appartementencomplex worden vaak snel weer vies. De meeste bedrijven en VvE’s laten onze glazenwassers twee tot vier keer per jaar langskomen. Maar wensen verschillen, sommige bedrijven laten de glazenwassers elke maand opdraven.

We bieden periodiek glazenwassen aan, we spreken dan af hoe vaak en wanneer we langskomen. Jij bepaalt op welke dag we de ramen gaan wassen.

Wat gebruikt een glazenwasser?

Onze gecertificeerde glazenwassers gebruiken de juiste hoogstaande middelen en materialen voor de glasbewassing. Zo maken we gebruik van schoonmaakmiddelen, inwassers, trekkers, telescopen (tuckerpole systeem), ladders, hoogwerkers, gondels en liftschachten.

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor VvE’s in Amsterdam?

Naast onze diensten die wij aanbieden als glazenwasser en schoonmaakbedrijf in Amsterdam doen we ook VvE schoonmaak. De Vereniging van Eigenaren is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van gebouwen die drie of meer woningen of appartementen bevatten. Bent u hier actief en op zoek naar een bedrijf dat VvE schoonmaak verzorgt? Dan zijn wij in te schakelen voor de VvE schoonmaak diensten.

 • regulier schoonmaakonderhoud 
 • glasbewassing
 • gespecialiseerd vloeronderhoud
 • huismeesterschap
 • spinbestrijding
 • schoonmaak trappenhuis
 • graffiti verwijderen
 • parkeergarage schoonmaken

 

 

Neem bij interesse in VvE schoonmaak gerust contact met ons op!

 

Schoonmaakbedrijf kosten: De prijzen van ons schoonmaakbedrijf Amsterdam

Wil je weten wat onze diensten precies gaan kosten? Als je bij ons een offerte aanvraagt, ontvang je deze al binnen 2 uur. Vervolgens plannen we samen een afspraak. Tijdens deze afspraak maken we met jou een scan van de ruimte(s) die schoongemaakt dient te worden. We nemen alles met je door en inventariseren al jouw wensen. Hierbij bieden wij deskundige adviezen om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.

Na ons bezoek werken wij alles verder voor je uit. Daarna ontvang je een voorlopige prijsopgave per mail, of je ontvangt deze in een mapje bij jou op locatie. Wat je fijner vindt. Tot slot nemen we contact met je op om een toelichting te geven, en eventueel de prijsopgave aan te passen. Je kunt ervan uit gaan dat onze prijzen en afspraken duidelijk, transparant en aan te passen zijn naar jouw wensen.

Kantoor schoonmaak Amsterdam

Kantoor schoonmaak in Amsterdam is essentieel voor een gezonde en productieve werkomgeving. Professionele schoonmaakdiensten, zoals Bolderman, bieden maatwerkoplossingen voor bedrijven van alle groottes. Ze zorgen voor een grondige reiniging van kantoorruimtes, bureaus, vloeren en sanitaire voorzieningen. Dit draagt niet alleen bij aan de hygiëne, maar ook aan de professionele uitstraling van jouw bedrijf.

Bovendien zijn schoonmaakdiensten in Amsterdam vaak milieubewust en gebruiken ze duurzame schoonmaakproducten. Flexibele planningsopties stellen bedrijven in staat om de schoonmaak aan te passen aan hun specifieke behoeften. Dit helpt medewerkers zich prettiger te voelen op hun werkplek en bevordert de algehele werkefficiëntie. Neem daarom contact met ons op om jouw bedrijf optimaal te laten presteren.

Schoonmaakbedrijf Amsterdam nodig? Kies ook voor Bolderman!

Heb je interesse in de diensten die wij verzorgen? Wil je weten wat onze schoonmaakdiensten kosten als wij grondig jouw kantoor schoonmaken? Vraag een vrijblijvende offerte aan, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Heb je nog vragen voor ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam? Neem dan contact op. Je kunt ons Whatsappen of bellen op 06-50247505. We staan je graag te woord!

TOP