Schoonmaken

Schoonmaken

Schoonmaken is een vak, Schoonmaken is meer dan alleen maar een ding dat gebeuren moet. Het is belangrijk en draagt bij aan een fijne leefomgeving. Schoonmaakbedrijf Bolderman weet dat als geen ander en is al sinds 1999 een betrouwbare en uiterst professionele partner als het gaat om het schoonmaken van, kantoren, scholen, vve’s, winkelcentra, instellingen enz. wij kunnen inmiddels zeggen dat schoonmaken voor ons een tweede natuur is geworden. Onze schoonmaakmedewerkers kijken allemaal naar een object of het hun eigen kantoor of woonhuis is en juist om die reden is onze kwaliteit van schoonmaken zo hoog. Want iedereen wil een schone en frisse plek om in te leven, werken of te wonen.

Schoonmaken is een lastig karwei

Dit geld niet voor de schoonmakers van glazenwasserij en  schoonmaakbedrijf bolderman. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en hebben alle eigenschappen in huis om goed te kunnen schoonmaken. Hieronder een opsomming waarom u het schoonmaken van uw pand met een gerust hart kunt toevertrouwen

  •           Scherpe prijzen
  •           Nederlandse medewerkers die u graag van dienst zijn
  •           Heldere afspraken
  •           Milieubewust
  •           Goede kennis van materialen

Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij is zeer ervaren in het schoonmaken van welke ruimte dan ook. Wij beschikken over schoonmakers en glazenwasser en zijn bekend met elke vorm van reiniging dan ook. Voor alle diensten die betrekking op schoonmaken hebben kunt u bij ons terecht.

Schoonmaken offerte binnen 2 uur

Voor een offerte kunt u 7 dagen per week 24 uur per dag contact met ons opnemen. De medewerkers van schoonmaakbedrijf en glazenwasserij Bolderman zullen er zorg voor dragen dat u binnen 2 uur nadat u contact met ons hebt opgenomen een offerte ontvangt.

Wij hopen u in de nabije toekomst te mogen verwelkomen bij schoonmaakbedrijf Bolderman.

Hartelijke groet,
Boy Bolderman

Directeur


TOP